Nasıl Yapılır?

YouTube hesabı nasıl silinir?

YouTube gibi sosyal platformlar kullanışlı olmak ve tüm hayatınızı tüketmek arasında ince bir çizgi çiziyorlar.

Ekran sürenizin bugün telefonunuzda çok fazla zaman geçirdiğinizi mi söylüyor? Artık buna son verme zamanınız gelmiş olabilir. Youtube hesabınızı geçici olarak veya kalıcı olarak silebilirsiniz.

YouTube Hesabı Nasıl Gizlenir?

Geçici olarak YouTube’dan ayrılmak oldukça zahmetsizdir ve herhangi bir zamanda hesabınızı tekrar aktifleştirebilirsiniz. YouTube hesabınızı gizlediğinizde kanal adınız, videolarınız, beğenileriniz, abonelikleriniz özel yapılır, ancak tüm yorumlarınız ve yanıtlarınız kalıcı olarak silinir.

YouTube hesabınızı geçici olarak gizlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Masaüstünü kullanarak, gizlemek istediğiniz kanalla YouTube’da oturum açın.
  2. Gelişmiş hesap ayarlarınıza gidin.
  3. Bu sayfanın altında, Kanalı sil seçeneğini belirleyin, ancak panik yapmayın! Kanalınızı silebileceğiniz veya gizleyebileceğiniz bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
  4. Bu noktada, giriş bilgilerinizi girmeniz istenebilir.
  5. Ardından, ne yapmak istediğinize bağlı olarak, kanalımı gizlemek istiyorum veya içeriğimi gizlemek istiyorum’u seçin.
  6. Kanalınızda nelerin gizleneceğini onaylamak için kutuları seçin.
  7. Sonunda, kanalımı gizle’yi seçtikten sonra işlem bitiyor.

YouTube Hesabı Yeniden Nasıl Etkinleştirilir?

Bunu yaptığınıza pişman olabilirsiniz, telaşa gerek yok. İçeriğinizi tekrar görünür hale getirmek istiyorsanız veya video yüklemek, yorum yapmak, çalma listelerini kullanmak istiyorsanız, kanalı istediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz. Tüm yapmanız gerekenler:

  1. YouTube’da oturum açın.
  2. YouTube kanalınızı geri yüklemek için Kanal Oluştur ekranına gidin ve formu doldurun, ancak bir işletme veya başka bir ad kullanmak için burayı tıklayın yazısına tıklamayın. Çünkü gizli kanalınızı geri yüklemek yerine yeni bir kanal oluşturacaktır.
  3. Genel kanalınızı yeniden etkinleştirdikten sonra, videolarınızı ve oynatma listelerinizi Video Yöneticisi’nde görünür duruma getirme seçeneğiniz bulunmaktadır.
İlgili  Youtube'a Video Nasıl Yüklenir?

YouTube Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

YouTube hesabınızı kalıcı olarak silmek içeriğinizi, videolarınızı, yorumlarınızı, mesajlarınızı, oynatma listelerinizi ve geçmişinizi tamamen silecektir. Gerçekten de bu işlemi yapmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Masaüstünü kullanarak YouTube hesabınıza giriş yapın.
  2. Ardından gelişmiş hesap ayarları sayfasına gidin.
  3. Sayfanın alt tarafında, Kanalı sil seçeneğini seçin ve giriş bilgilerinizi tekrar girin.
  4. İçeriğimi kalıcı olarak silmek istiyorum’u seçin.
  5. Kanalınızı silmek istediğinizi onaylamak için kutuları seçin.
  6. Son olarak, Kanalımı sil ‘i seçtikten sonra işlemi tamamlayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir